Yksittäisten asioiden selvitys

Sukututkimus Propatria selvittää myös yksittäisiä henkilön (sota)historiaan liittyviä asioita. Selvityksiä on tehty mm. seuraavista asioista: missä joukkueessa on palvellut, mistä syystä on vapautettu/saanut lykkystä, mistä ansioista saanut kunniamerkin/ylennyksen, missä ja milloin komppania on käynyt kovimmat taistelut/kärsinyt suurimmat tappiot, missä on tarkka haavoittumis-/kaatumispaikka, onpa joku halunnut tietää onko isä ollut rintamalta kotilomalla 9 kuukautta ennen omaa syntymää. Myös vuoden 1918 sotaan (tuomiot, sotavankileirien arkistot, suojeluskuntien ja ritarikuntien arkistot) ja Lotta-Svärd-järjestöön liittyviä asioita on selvitetty. Suomen vanhaan eli autonomian ajan sotaväessä palvelleiden palvelushistorioita on myös tutkittu. Myös yksittäisistä dokumenteista on haluttu kopioita esim. seinälle kehystettäväksi, mm. henkeä kohottaneista päiväkäskyistä.

Yksittäisen asian selvittämisen hinta on 147 € (sis.alv. 24%) joka sisältää asiaan mahdollisesti liittyvien dokumenttien digitaaliset kopiot (JPG-kuvat). Vain onnistuneesta selvityksestä laskutetaan. Kysy rohkeasti, se ei sido mihinkään.

Tilaa yksittäisen asian selvitys

 

Kunniamerkit ja ylennykset

Kunnostautuneita sotilaita palkittiin Vapaudenristin ritarikunnan kunniamerkeillä ja ylennyksillä joiden perustelut ovat löydettävissä arkistojen kätköistä.

Lue lisää