Tilaus

Täytä alla olevan lomakkeen tiedot huolellisesti ja paina lopuksi Lähetä tilaus -painiketta.

Hinnat ovat voimassa toistaiseksi.
Kaikki hinnat sisältävät alv. 24%.
Tilauksen hintaan lisätään toimituskulut 11,90 € (kotimaahan, sis. USB-muistitikun).

Tilaajan tiedot

Kohdehenkilön tiedot

Myös aikaisemmat sukunimet

pp.kk.vvvv

Tilauksen sisältö

Sotatie-paketin 529 €, jos henkilö on palvellut vain talvi- tai vain jatkosodan aikana niin 479 €. Katso myös Sotatie-paketin lisävalinnat alempana.
Kunniamerkin perustelut 99 € (ilman Sotatie-pakettia), jos useampia kuin yksi niin 147 €. Sisältää kunniamerkin perustelut JA päiväkäskyn tmv. jossa mainitaan kunniamerkin myöntäminen.
Ylennyksen perustelut 99 € (ilman Sotatie-pakettia), jos useampia kuin yksi niin 147 €. Sisältää ylennyksen perustelut JA päiväkäskyn tmv. jossa mainitaan ylentäminen.
Muun yksittäisen asian selvityksen 147 €, kerro selvitettävä asia alempana olevaan Lisätietoja-kohtaan.

Lisävalinnat (vain Sotatie-paketin yhteydessä)

Sotatie-paketin yhteydessä ensimmäinen 49 €, seuraavat 9 €/kpl. Usein dokumentteja etsiessä löytyy myös muita dokumentteja jotka auttavat hahmottamaan kokonaistilannetta, näitä liitetään ilmaiseksi mukaan. Kaikki dokumentit
Enintään...

kpl dokumentteja

Kyllä, haluan tietää mistä ansioista sukulaiseni sai kunniamerkkejä
Sotatie-paketin yhteydessä 69 euroa (muuten 99/147 euroa). Sisältää kaikkien sodanaikaisten kunniamerkkien perustelut. Välttämättä kaikkien kunniamerkkien perustelut eivät kuitenkaan ole säästyneet tähän päivään, jos henkilölle ei ole myönnetty yhtään kunniamerkkiä tai yhdenkään kunniamerkin perusteluita ei löydy niin ei veloitusta.

Kyllä, haluan tietää ansiot joiden perusteella sukulaiseni ylennettiin
Sotatie-paketin yhteydessä 69 euroa (muuten 99/147 euroa). Sisältää kaikkien sodanaikaisten ylennyksien perustelut. Välttämättä kaikkien ylennysten perustelut eivät kuitenkaan ole säästyneet tähän päivään, jos ylennyksiä ei ole tai yhdenkään ylennyksen perusteluita ei löydy niin ei veloitusta.

Sotatie-paketin yhteydessä ensimmäinen 49 €, seuraavat 9 €/kpl. Ei veloitusta jos ei kuulunut suojeluskuntaan tai dokumentteja ei löydy. Kaikki dokumentit
Enintään...

kpl dokumentteja

Sotatie-paketin yhteydessä ensimmäinen paikka 99 €, seuraavat 9 €/kpl Kaikki paikat
Enintään...

kpl paikkoja

Kyllä, haluan suositeltavia kirjallisuus, lehti- ja nettilähteitä
Ilmainen jos lisävalintoja tilattu vähintään 100 €:lla, muuten 39 €

Lisätietoja

Yksittäisen asian selvityksen yhteydessä kerro minkä asian haluat selvittää, Sotatie-paketin tilauksen yhteydessä voit kertoa esim. erityiset kiinnostuksen kohteet.

Maksutavat

Yksittäisten asioiden sekä kunniamerkkien ja ylennysten perusteluiden selvittämisen maksutapa on ennakkomaksu. Maksuohjeet lähetetään tilaajalle kun materiaali on postitusvalmiina. Sotatie-paketti on mahdollista saada myös laskulle mikäli tilaajan luottotiedot ovat kunnossa. Lasku on mahdollista maksaa kahdessa erässä.

Toimitustavat ja -ajat

Kaikki materiaali toimitetaan USB-muistitikulla digitaalisessa muodossa joten sitä on helppo jakaa eteenpäin sukulaisille ja ystäville tai käyttää osana omaa sukututki-mustaan. Sotatie-pakettiin sisältyvä yhteenveto palveluksesta toimi-tetaan lisäksi paperitulosteena. Dokumenttien kopiot toimitetaan JPG-kuvina joita voi katsella ja tulostaa paperille tietokoneen selaimella (esim. Chrome) tai kuvienkatseluohjelmalla.

Ruuhkautumisen takia Sotatie-pakettien toimitusaika on tällä hetkellä (heinäkuu -24) valitettavan pitkä, n. 3 kuukautta. Kunniamerkkien ja ylennysten perusteluiden sekä yksittäisten asioiden selvittämisen toimitusaika on 1-2 viikkoa.

Kaikki materiaali toimitetaan USB-muistitikulla

Maksutavat

Yksittäisten asioiden sekä kunniamerkkien ja ylennysten perusteluiden selvittämisen maksutapa on ennakkomaksu. Maksuohjeet lähetetään tilaajalle kun materiaali on postitusvalmiina. Sotatie-paketti on mahdollista saada myös laskulle mikäli tilaajan luottotiedot ovat kunnossa. Lasku on mahdollista maksaa kahdessa erässä.